Calcul Bioritm

bun
( 216 voturi )
Conform teoriei bioritmurilor viaţa unui om este guvernată şi influenţată de cicluri periodice. În punctele pozitive ale acestor cicluri, persoana poate dovedi creşteri puternice ale capabilităţilor sale iar în punctele negative, poate manifesta mari scăderi sau slabiciuni. Punctele zero ale acestor cicluri sunt puncte de performanţe scăzute şi sunt numite zile critice.

Urmăreşte-ţi bioritmul în zilele în care te simţi plin de energie şi în zilele în care te simţi obosit şi fără chef, când te simţi optimist şi pesimist.
Astfel te vei cunoaşte mai bine şi vei putea prevedea zilele cu randament maxim într-un anumit domeniu precum şi zilele critice în care este recomandabil să fii extrem de atent.
Scenariu ales:
Bioritm Fizic, Intelectual, Emoţional
Bioritmurile fizicemoţional şi intelectual sunt cele trei ritmuri ciclice primare care ne influenţează viaţa.

Date de intrare
Data naşterii
Bioritm la data
 
Calculatoare înrudite
 
Comentarii
  1 2 3 4 5  ...   
 
viorica iovan / 18.01.2016 14:38:14
.în Japonia șoferii au zi liberă plătită cind sint cu bioritmul fie fizic fie emoțional fie intelectual pa zero!
.aceasta pentru că s-a observat că cele mai multe accidente au loc în astfel de situații

.exista țări în lumea aceasta în care nu se fac operații chirurgicale cind pacienții se află în zile critice cu oricare dintre aceste bioritmuri pentru ca s-a observat hemoragii intense care nu mai puteau fi stopate în astfel de situații
Titi / 17.01.2016 22:49:31
Nu sunt un fan, dar am observat că așa sunt!...
darius / 16.11.2015 00:18:52
Da ,asa este,am verificat de mai multe ori acest bioritm,chiar este un fapt demn de luat in consideratie!
Cand ma simt foarte prost emotional,nu mai dau vina pe mine atat,imi dau seama ca traversez o perioada nefasta dpdv bioritmic,ceea ce reprezinta un factor psihologic de mare ajutor!
Stiu insa ca urmeaza un moment de crestere,ceea ce ma mobilizeaza altfel!
Marius. / 05.07.2015 21:52:15
Greu cu intelectualitatea asta. spune-ti ca ati avut examene cand ati avut intelectualitatea la minim. Teoria este simpla, daca erai deja pregatit pt examen din timp si ai invatat , atunci chiar daca intelectualitatea era minim (capacitatea de a retine informatii ) si ai luat 10 , se datoreaza faptului ca ai fost pregatit. Nu spune nimeni ca atunci cand intelectul e minim , cumva inseamna ca nu mai stii cum te cheama, corect?
darius / 16.11.2015 00:14:22
Ce copil poti fi!
E vorba de randament ,nu de pregatire!
Sunt zile cand esti in forma intelectuala,emotionala sau fizica ,si zile mai slabe, critice sau foarte critice!
Ce e asa greu de inteles?!
 
  1 2 3 4 5  ...   
 
Informaţii utile
Denumirea "bioritm" provine din limba engleza ("biorhythm"). În esenta, teoria bioritmurilor spune ca viaţa unei persoane este influenţată de cicluri periodice de natura biologica, care se repeta ritmic, şi că se pot face previziuni ale momentelor de vârf şi de colaps ale ciclurilor biologice ale  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,5061
 
1 USD 4,0417
 
1 GBP 5,9108
 
1 XAU 158,6940
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5