Calcul Bioritm

bun
( 280 voturi )
Conform teoriei bioritmurilor viaţa unui om este guvernată şi influenţată de cicluri periodice. În punctele pozitive ale acestor cicluri, persoana poate dovedi creşteri puternice ale capabilităţilor sale iar în punctele negative, poate manifesta mari scăderi sau slabiciuni. Punctele zero ale acestor cicluri sunt puncte de performanţe scăzute şi sunt numite zile critice.

Urmăreşte-ţi bioritmul în zilele în care te simţi plin de energie şi în zilele în care te simţi obosit şi fără chef, când te simţi optimist şi pesimist.
Astfel te vei cunoaşte mai bine şi vei putea prevedea zilele cu randament maxim într-un anumit domeniu precum şi zilele critice în care este recomandabil să fii extrem de atent.
Scenariu ales:
Bioritm Fizic, Intelectual, Emoţional
Bioritmurile fizicemoţional şi intelectual sunt cele trei ritmuri ciclice primare care ne influenţează viaţa.

Date de intrare
Data naşterii
Bioritm la data
 
Calculatoare înrudite
 
Comentarii
  1 2 3 4 5  ...   
 
Titi Florea / 30.11.2016 01:59:18
Sincer,după ce am neglijat o bună perioadă să controlez răspunsul organismului,cu sinusoidele bioritmului,am constatat(încă o dată) că, cine a făcut acest calcul, a fost deosebit de inteligent! Mii de mulțumiri !!!
Titi Florea / 17.07.2016 16:55:16
Astazi, inca o data mi se confirma ca ceea ce simt e ceea ce releva BIORITMUL
Titi Florea / 27.06.2016 02:11:49
De peste 40 de ani sunt fascinat de calculul bioritmului, când nu am avut acces la internet,făcând asta cu creionul, pe ultima pagină a caietelor, în timpul școlii.
Armina / 13.10.2016 09:50:40
:) la fel si eu
viorica iovan / 18.01.2016 14:38:14
.în Japonia șoferii au zi liberă plătită cind sint cu bioritmul fie fizic fie emoțional fie intelectual pa zero!
.aceasta pentru că s-a observat că cele mai multe accidente au loc în astfel de situații

.exista țări în lumea aceasta în care nu se fac operații chirurgicale cind pacienții se află în zile critice cu oricare dintre aceste bioritmuri pentru ca s-a observat hemoragii intense care nu mai puteau fi stopate în astfel de situații
 
  1 2 3 4 5  ...   
 
Informaţii utile
Denumirea "bioritm" provine din limba engleza ("biorhythm"). În esenta, teoria bioritmurilor spune ca viaţa unei persoane este influenţată de cicluri periodice de natura biologica, care se repeta ritmic, şi că se pot face previziuni ale momentelor de vârf şi de colaps ale ciclurilor biologice ale  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,5244
 
1 USD 4,2591
 
1 GBP 5,3091
 
1 XAU 169,2300
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5