Calcul Bioritm

bun
( 1349 voturi )
Conform teoriei bioritmurilor viaţa unui om este guvernată şi influenţată de cicluri periodice. În punctele pozitive ale acestor cicluri, persoana poate dovedi creşteri puternice ale capabilităţilor sale iar în punctele negative, poate manifesta mari scăderi sau slabiciuni. Punctele zero ale acestor cicluri sunt puncte de performanţe scăzute şi sunt numite zile critice.

Urmăreşte-ţi bioritmul în zilele în care te simţi plin de energie şi în zilele în care te simţi obosit şi fără chef, când te simţi optimist şi pesimist.
Astfel te vei cunoaşte mai bine şi vei putea prevedea zilele cu randament maxim într-un anumit domeniu precum şi zilele critice în care este recomandabil să fii extrem de atent.
Scenariu ales:
Bioritm Fizic, Intelectual, Emoţional
Bioritmurile fizicemoţional şi intelectual sunt cele trei ritmuri ciclice primare care ne influenţează viaţa.

Date de intrare
Data naşterii
Bioritm la data
 
Calculatoare înrudite
 
Comentarii
  1 2 3 4 5  ...   
 
Vatui Mircea Vasile / 27.01.2019 22:40:36
Bioritmul a aparut dupa al doilea razboi mondial. Japonezii au facut o serie de studii privind comportamentul pilotilor care traversau Pacificul spre SUA. Ei au identificat acesti parametri si ii programeaza pe aceste curse in functie de evaluarea facuta. Tatal meu murise de 3 ani. Am refacut evaluarea pentru el si am fost socat !!!! In ziua in care a decedat toti acesti parametri erau la minim........
Anonim / 09.11.2018 9:26:41
Gratiela Interesant..... de ce sa-mi inchid mintea ?
Anonim / 10.10.2018 15:16:58
Presupunand ca nu functioneaza...sau nu e ,,exacta" in predictii - teoria bioritmului e preferabila ,,religiei", nu ?
Deocamdata nu se construiesc monumente, nu se pornesc razboaie si nu se acorda bani de la buget in vederea sustinerii acestei idei.
Cand vreun specialist in ale ,,bioritmiei" va bate pe la usi cerand de pomana (asa cum fac popii) sau cand vor fi arse pe rug vrajitoare....sau se vor porni razboaie si asasinate in numele ,,bioritmului" - atuncida - ii putem numi ,,sarlatani" sau le putem zice ,,duceti-va dractului".
Daca linsul crucii...si pupatul moastelor va fac sa va simtiti mai bine....n-aveti decat sa mentineti relatia cu ele.
Unii dintre noi, desi sceptici poate, mentinem relatia cu aceasta ,,teorie a bioritmului"....Este o ipoteza ce merita studiata....parerea mea.
Toate cele bune.
N / 08.10.2018 8:16:46
Cat de mult rahat mananca oamenii din spatele site-ului. Ieri eram 'fizic', 'intelectual' si 'emotional' la 0, urmand ca toate sa urce, iar astazi ceea ce vad nu are nicio legatura cu predictia de ieri. Plecati naibii de aici, sarlatanilor.
LP / 10.10.2018 10:04:21
Bioritmul este bazat pe simple calcule matematice, fara echivoc. Ai luat in considerare faptul ca ai fi putut introduce gresit data nasterii ? Asa se poate explica diferenta pe care ai vazut-o intre grafice
 
  1 2 3 4 5  ...   
 
Informaţii utile
Denumirea "bioritm" provine din limba engleza ("biorhythm"). În esenta, teoria bioritmurilor spune ca viaţa unei persoane este influenţată de cicluri periodice de natura biologica, care se repeta ritmic, şi că se pot face previziuni ale momentelor de vârf şi de colaps ale ciclurilor biologice ale  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5