Număr Înmatriculare

acceptabil
( 33 voturi )
Preceptele Greciei Antice consideră faptul că numerele stăpânesc întreg Universul, fiind expresia Atotcunoaşterii. Mergând pe acest principiu, Numerologia este o ştiinţă ezoterică bazată pe interpretarea numerelor şi a semnificației lor simbolice. Spre deosebire de Astrologie, Numerologia permite o cunoaștere mai profundă a individului şi îl încurajează în stabilirea compatibilităţii sale cu Universul.

În consecinţă, aspectele negative ale unui număr pot fi foarte mult atenuate sau contracarate, datorită unei schimbări de atitudine.

Prin urmare, acest calculator vă ajută să aflaţi care este semnificaţia unui anumit număr de înmatriculare. Veţi cunoaşte astfel care sunt combinaţiile benefice pentru întreprinderea unor călătorii în deplină siguranţă, precum şi cele de care trebuie să vă feriţi datorită efectelor negative pe care le pot produce.

Date intrare
Număr înmatriculare maşină
 
 
Comentarii
  1 2 3 4 5  ...   
 
cetatean / 23.03.2015 12:48:13
dupa ce veniti sa ma pupati in fund o sa fac si testul vostru. RETARZILOR. TERMINATILOR INTELECTUAL.
chriss / 10.05.2013 12:10:48
Este optiunea fiecariua sa creada sau nu.DAR nu trebuiesc aduse jigniri inutile!
george / 13.03.2013 09:51:03
NU cred in prostii. Am numarul asta de aproape 11 ani, din 2002, si nu am avut nici un accident. E o inselaciune ieftina.
io / 12.03.2013 19:48:15
niste handicapati... sa ma ... pe testul vostru
Valentina / 21.11.2012 23:02:07
M-am jucat putin cu combinatiile pe care le-as vrea la numar, fiindca urmeaza sa-mi cumpar o masina, iar cand am tastat "decizia finala" , rezultatul a fost unul convenabil. (deci se poate)

Număr maşină

Numărul calculat din numărul de înmatriculare este 1
Interpretare

Numărul 1 este a priori pozitiv. Aţi făcut o alegere bună!

Nu cred in aberatiile astea superstitioase. Oricum, nu stii niciodata. In schimb numerologia, este alta mancare de peste..

Tuturor astora (si este extrem de politicoasa formularea) care isi baga pula: fratilor.. este un calculator cibernetic. Nu va convine interpretarea, fuck off. Numerologia este o stiinta exacta si nu, nu spun eu asta. Este mai mult decat penibil ceea ce faceti VOI, nu "calculul asta" ; sa va varsati frustrarile interioare de macho, sa va subliniati skill-urile de condus si sa va etalati masinile, in speranta ca demonstrati cat de buni sunteti. Nu ai avut accidente? Bravo tie. Nu va spune nimeni sa va schimbati numarul de inmatriculare, daca rezultatul nu a fost pe placul vostru. Este doar o sugestie de care voi decideti daca tineti sau nu cont.
Nu sunt prima care va spune asta, probabil, dar sper ca nici ultima. Refuz sa mai fiu jignita intelectual de astfel de exemplare imbecile ale societatii si chiar imi pare rau ca-mi vars si eu frustrarile, la randul meu, aici. Nu e ca si cand ar conta pararea mea pentru voi, de asta sunt sigura, ca voi tot pula o sa va bagati :) Dar pe romaneste, mi se rupe.
Motivul, aparent banal, pentru care m-am luat si o sa continui sa ma iau de voi (la modul general vorbesc acum, eventual si pentru viitoarele persoane care vor posta) este doar unul dintre multele care demonstreaza cat de cretina este societatea, pe care o formati voi, individual, cu mentalitatile voastre primitive, care nu stiu decat sa-si bage pula si sa aiba niste interese de duzina. Mai mult decat sa spun ca ma dezgustati, nu am ce sa fac din pacate.
 
  1 2 3 4 5  ...   
 
Informaţii utile
Numerologia este fondată pe interpretarea numerelor fundamentale calculate pe baza datei de naștere şi a literelor ce compun numele şi prenumele persoanei. Fiecărei litere ale numelui îi corespunde o cifră, astfel încât acestea să fie traduse sub formă de numere. Numele şi prenumele sunt luate  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,4806
 
1 USD 3,2755
 
1 GBP 5,3596
 
1 XAU 126,9351
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5