Spiru Haret - Pedagogie - Licenta - Fundamentele pedagogiei

bun
( 3 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorii Stela Simon si Ionel Stela.

Testul conţine întrebările din grila de Licenta - Fundamentele pedagogiei, sesiunea vara 2009, Facultatea de Psihologie-Pedagogie a Universităţii Spiru Haret, secţia Pedagogie, studii 3 ani.

Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


Întrebări
1 Pedagogia, ca stiinta a educatiei, s-a constituit ca sistem:

1. teoretic
2. aplicativ
3. descriptiv
4. teoretico- aplicativ
5. teoretico- descriptiv
a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
e. 5
Ai răspuns la 0 din 100 întrebări. 
Comentarii
  1 2 3 4   
 
Anonim / 14.06.2010 14:43:04
Aceste subiecte nu mai sunt valabile si anul acesta.
S-au afisat,de curand,noile subiecte pe site-ul facultatii.Asteptam rezultatele.
rodica sima / 11.07.2009 18:32:46
Multumim mult si din suflet Echipei Calcule .ro
Ne-ati ajutat foarte mult!Am trecut cu bine peste examen si nu as fi avut liniste daca nu va multumeam.Va doresc sanatate si realizari pe toate planurile!
Admin Calcule / 10.07.2009 19:57:40
Bafta maine la licenta!
Sa nu primiti intrebarile problema si... va tinem pumnii,
Numai bine,
Echipa Calcule.ro
STELA SIMON / 11.07.2009 15:40:36
Multumim pentru urari, pentru faptul ca ne-ati fost alaturi tot timpul, pentru colaborare. Licenta a trecut, eu zic , cu bine, chiar si pentru cei mai ghinionisti...Dupa cat s-a invatat , puteau sa fie numai note de 10, dar au aparut intrebarile problema si...dar daca ne gandim ca notele sunt de la 8,50 in sus, eu zic , a fost FOARTE BINE! Personal am avut intrebarea97 la fundamente, al carui raspuns, "a" nu a fost bun...In rest, sanatate, si o vara frumoasa pentru toata lumea, si sperante ca se vor rezolva si problemele conflictului SPIRU HARET-MEC...
tania / 10.07.2009 18:31:07
"Educaţia profesională vizează atât formarea unor competenţe necesare exercitării diferitelor profesii, a eticii şi deontologiei profesionale, cât şi dezvoltarea capacităţii tinerilor de a face faţă la schimbări, de a-şi gestiona inteligent şi eficace propria carieră."- din carte de Pedagogie, autori: Conf.univ.dr. Mihai DIACONU; Prof.univ.dr. Ioan JINGA coordonatori Conf.univ.dr. Olga CIOBANU; Lect.univ.dr. Adina PESCARU; Prep. Monica PADURARU
- "Educaţia profesională are în vedere formare personalităţii din punct de vedere profesional, cultivând şi structurând atitudini, trăsături, deprinderi, precum: punctualitate, responsabilitate, deprinderea de a lucra în echipă etc. Implică atât aspecte informative (cunoştinţe - concepte, teorii, clasificări, abordări etc), cât şi aspecte formativei (capacităţi, competenţe, abilităţi etc.) şi aspecte educative (atitudini,! valori, comportamente). Se realizează prin toate cele trei forme del educaţie (formală, nonformală, informală). Se realizează atât în insti-j tuţiile şcolare (în învăţământul obligatoriu), ca formare iniţială, dar şi în alte tipuri de organizaţii, ca formare continuă.
Educaţia pentru carieră (cum mai este întâlnită în lucrările de; specialitate) este în relaţie de interdependenţă cu celelalte domenii alei educaţiei (cu educaţia intelectuală, pentru că tehnologia este o dimensiune a cunoaşterii ştiinţifice, dimensiunea sa praxiologică, iar conţinutul educaţiei tehnologice este constituit din noţiuni, principii, legi şi teorii ştiinţifice fundamentale; cu educaţia morală, pentru că apelează la norme, reguli, principii, atitudini, competenţe morale; cu cea estetică, pentru că apelează la noţiuni, dar şi comportamente, valori estetice; cu cea fizică, pentru că se bazează şi contribuie la calitatea dezvoltării şi funcţionării corpului etc)."
din cartea de PEDAGOGIE CONCEPTE, METODE ŞI TEHNICI
ESENŢIALE autori:Prof. univ. dr. Petru Lisievici (coordonator),Lector univ. dr. Mihaela Ţăranu,Lector univ. dr. Roxana Tudorică
Eu de aici ajung la concluzia ca raspunsul la intrebarea 74 ar fi cariera si profesie, adica b. Voi ce parere aveti?
 
  1 2 3 4   
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5