Taxă la Înmatriculare (versiune anterioară)

( 0 voturi )
Atenţie!!! Aţi accesat o versiune veche a acestui calculator. Pentru a face un calcul actualizat folosiţi ultima versiune a calculatorului.
Valabil de la 1 iulie 2008 până la 15 decembrie 2008. Acest scenariu vă ajută să vă calculați valoarea taxei auto în vigoare de la 1 iulie 2008.

Date intrare
Categoria  
Capacitatea cilindrică (cmc)  
Emisia de dioxid de carbon
 
Norma de poluare
 
Vechimea  
Curs de schimb valutar
Autovehicul echipat cu motor Diesel prevazut cu filtru de particule
 
 
 
Comentarii
 
Nu există comentarii.
 
 
Informaţii utile
De la data de 1 iulie 2008 se va introduce noua taxa de poluare auto. Potrivit agenției Mediafax, la data intrării în vigoare a noi taxe, contribuabililor le va fi restituita diferența dintre valoarea taxei de înmatriculare achitata începând cu luna ianuarie 2007 şi valoarea noii taxe. În cazul în  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5