Spiru Haret – Stiinte Juridice si Administrative/Drept - An II - Drept Procesual Penal (1-237)

( 0 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorul Vasile Lungu.

Testul conţine întrebările din grila Drept Procesual Penal, anul II, examen diferente anul III+IV continuare studii Drept, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative - Specializarea Drept a Universităţii Spiru Haret.

Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


Întrebări
1 Manifestarea de vointa a persoanei vatamate de a participa in procesul penal ca parte vatamata, daca nu a fost ascultata ca martor, este un fapt juridic:
1. constitutiv
2. modificator
3. impeditiv
4. imperativ
Ai răspuns la 0 din 237 întrebări. 
Comentarii
 
Nu există comentarii.
 
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5