Spiru Haret - Management - An II - Economia si Protectia Mediului (1-100)

( 0 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorul mihaic.

Testul conţine întrebările din grila de Economia si Protectia Mediului, anul II, sesiunea ianuarie-februrie 2009, Facultatea de Management a Universităţii Spiru Haret. Testul este divizat in 2 părţi. Aceasta este prima parte a testului şi conţine întrebările de la 1 la 100.


Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site. Pentru a vă loga daţi click pe Autentificare în partea dreaptă a paginii.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Autentificare, click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


 
Comentarii
 
Alexandru Petrica / 20.02.2009 1:09:50
Aceasta metoda este excelenta pentru a invata mult mai usor tetele tip grila.Felicitari pentru cei care au gandit-o si au postat-o.Multa sanatate si putere de munca.
 
 
Informaţii utile
Mai multe detalii despre examenul la Economia si Protectia Mediului găsiti pe site-ul www.spiruharet.ro.   ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5