Spiru Haret - Pedagogie - An III - Educatia copiilor cu CES

bun
( 2 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorul Anamaria.

Testul conţine întrebările din grila de Educatia copiilor cu CES, anul III, sesiunea vara 2009, Facultatea de Psihologie-Pedagogie a Universităţii Spiru Haret, secţia Pedagogie.

Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


Întrebări
1 Psihopedagogia invatamantului special este o stiinta aflata la intersectia dintre:
a. psihologie si pedagogie
b. defectologie si medicina
c. defectologie, medicina, psihopedagogie
Ai răspuns la 0 din 140 întrebări. 
Comentarii
  1 2 3   
 
STELA SIMON / 26.05.2009 19:35:45
La intrebarea 11 de la adevarat-fals sunt de parere ca este corect adevarat asa cum s-a validat.Am gasit pe google referitor la acest lucru:"Testul auditiv (audiometria) face parte din examinarea urechii si evalueaza capacitatea unei persoane de a auzi, prin masurarea abilitatii sunetelor de a ajunge la creier.Sunetele sunt, de fapt, vibratii aflate in mediul inconjurator, de frecvente si intensitati diferite; aerul din canalele si oasele de la nivelul urechii si a craniului, ajuta aceste vibratii sa parcurga drumul dintre ureche si creier, unde sunt "auzite".
STELA SIMON / 26.05.2009 19:39:28
Este intrebarea:Audiometria prin raspunsuri tonale inregistreaza potentiale acustice la nivelul nervului auditiv, trunchiului cerebral si creierului 11-A
STELA SIMON / 26.05.2009 18:19:27
Logopedie: Tulburari de limbaj la copil - Mutismul electiv. Mutismul electiv ( psihogen sau voluntar). Reprezintă refuzul total sau parţial al copilului de ...
STELA SIMON / 26.05.2009 18:13:40
Mutismul: tulburare de limbaj bruscă şi radicală, profundă care produce dispariţia capacităţii şi a dorinţei de a vorbi a copilului; absenţa limbajului influenţează socializarea, relaţionarea, învăţarea şi dezvoltarea generală a copilului.

Cele trei forme de mutism sunt tulburari de limbaj, deci 38-a
gatea georgeta / 25.05.2009 21:53:45
asa este,la intrebarea 4 raspunsul corect este F, dar nu a fost validat, atunci mergem pe A
LA 7-F
 
  1 2 3   
 
Informaţii utile
Mai multe detalii despre examenul la Educatia copiilor cu CES găsiti pe site-ul www.spiruharet.ro.  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5