Spiru Haret - Pedagogie - An II - Sem II - Statistica

( 0 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorul Carmen.

Testul conţine întrebările din grila de Statistica, anul II, semestrul II, sesiunea vara 2009, Facultatea de Psihologie-Pedagogie a Universităţii Spiru Haret, secţia Pedagogie.

Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


Întrebări
1 Spre deosebire de scoala engleza a aritmetice politice, care punea accentul pe colectarea cifrelor si analiza lor, scoala descriptiva germana era orientata spre alcatuirea de monografii si spre compararea calitativa a resurselor statelor.

Adevarat
Fals
Ai răspuns la 0 din 70 întrebări. 
Comentarii
 
CARMEN / 07.03.2012 23:04:39
va rog din suflet sa imi spuneti daca aceasta este grila care se da si anul acesta,multumesc mult
georgi_a / 15.06.2010 12:09:18
dar la pipp d c nu sunt postate?
haleniva / 25.06.2009 17:36:55
Foarte buna grila la statistica. Pacat ca n-au fost trecute si intrebarile de la "Numeric response". Era bine de stiut cum trebuie sa respundem:prin bifarea variantei corecte sau prin tastarea(scrierea) rezultatelor care in prealabil se calculeaza.
La aceste intrebari am avut aceleasi raspunsuri si am obtinut 70 de puncte.
Este foarte bine conceput modul de lucru pe grila, la fel ca la examen, merita exersat.Felicitari colegei care a pus testul.
 
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5