Spiru Haret - Psihologie - An II - Sem II - Psihologie sociala - Partea II (1-158)

bun
( 8 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorul rammy300.

Testul conţine întrebările din grila Psihologie sociala - Partea II, anul II, semestrul II, sesiunea vara 2009, Facultatea de Psihologie-Pedagogie a Universităţii Spiru Haret, secţia Psihologie.
Vezi si Psihologie sociala - Partea I (1-244)


Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


Întrebări
1 In grupurile in care animatorul are rolul de psihoterapeut sau consultant de grup, una dintre functiile indeplinite de acesta presupune structurarea, planificarea, organizarea, favorizarea dezvoltarii personale a membrilor prin intermediul invatarii interpersonale. Este vorba despre functia:
a. Executiva
b. Sustinerea afectiva
c. Elucidarea proceselor de grup
d. Stimularea emotionala a interactiunilor
Ai răspuns la 0 din 158 întrebări. 
Comentarii
 
A / 19.06.2012 9:39:55
T-group s-a nascut in 64 nu 84 raspuns corect e "e"
 
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5