Informaţii utile »
Calcul Ovulaţie

Datele furnizate de acest calendar sunt orientative. Vă recomandăm să folosiţi mijloace de contracepție sigure la fiecare act sexual pentru a evita riscul apariției sarcinilor neplanificate.

În cazul în care vă orientați după acest calendar pentru a rămâne însărcinată şi nu se întâmplă acest lucru în decurs de un an, vă recomandam să consultați un medic ginecolog împreună cu partenerul pentru investigații suplimentare şi eventual tratament pentru infertilitate.


Ştiaţi că...?
În cazul unor cicluri neregulate sau foarte scurte, ovulația poate avea loc chiar în timpul menstruației. Exista deci posibilitatea, deși cu probabilitate scăzută, de a rămâne însărcinată chiar şi atunci când contactul sexual a avut loc în timpul menstruației.

Un spermatozoid poate supraviețui în corpul unei femei pana la 5 zile, așa că dacă vi se întâmplă să ovulaţi la 5 zile după ce ați avut un contact sexual neprotejat, puteți rămâne însărcinată!
Femeile care au născut recent pot rămâne însărcinate din nou, chiar daca menstruația lor nu a revenit sau încă alăptează. Pentru a evita o sarcina neplanificata, se recomanda să folosiți o metoda contraceptive eficienta, imediat ce ați reluat activitatea sexuală.
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5