Buget de Petrecere

destul de bun
( 2 voturi )
Succesul oricărei petreceri constă în mare parte în pregătirea acesteia. Indiferent dacă este mare sau mică este nevoie să vă alcătuiţi o listă cu toate lucrurile pe care trebuie să le aveţi în vedere. Deşi pare banal folosind o astfel de listă veţi evita să uitaţi micile detalii care în final ar putea duce la un rezultat dezastruos.

Cu ajutorul acestui calculator vă puteţi alcătui o listă cu elementele necesare şi puteți estima bugetul unei petreceri în funcție de numărul de invitați şi de tipul petrecerii: restrânsă, obişnuită, de lux. Vă sunt propuse valori pentru diferite costuri, aveți sugestii pentru estimarea unor costuri precum şi posibilitatea de a introduce direct valori fără a mai trece prin calcule.

Selecteaza valorile initiale pentru tipul de petrecere:
Marime petrecere    
 
Invitaţi
 
Listă cheltuieli    
Petrecere  
9310
Sală de petrecere  
3282
Închiriere locaţie
Închiriere personal
Închiriere o persoană  
Huse scaune  
O husă  
Aranjamente mesele inviţatilor
Baloane, Confetii, Artificii
Alte cheltuieli  
Muzică  
1500
DJ
Formaţie
Altele  
Foto/Video  
500
Fotograf  
Cameraman  
Altele  
Meniu  
4028
Total meniu  
Meniu per persoană  
Total bautură  
Băutură per persoană  
Fructe (kg)  
Prăjitură per persoană  
Tort
1 kg tort  
Alte cheltuieli cu petrecerea  
Alte cheltuieli  
200
Diverse  
 
Total:  
9510
 
 
Comentarii
 
Nu există comentarii.
 
 
Informaţii utile
Secretul unei petreceri reușite? Muzică bună, multă mâncare, imaginație, extravaganţă, exuberantă. Sau poate o petrecere simplă cu toți prietenii în locul uneia pretențioase, unde ținuta şi conduita sunt obligatorii. Un lucru este sigur. Nu uitați să vă distrați!!! Organizarea unei petreceri poate  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5