Idei Cadouri

bun
( 13 voturi )
Cadoul înseamnă inimă, privire şi cuvânt. Înseamnă inimă pentru că el articulează sentimente de iubire, de respect sau de mulţumire. Înseamnă privire pentru că el are puterea de a aprinde acea scânteie de bucurie în ochii celui care îl primeşte şi pentru toate acestea cadoul înseamnă mai mult decât o mie de cuvinte!

Ca să fi sigur că acel cadou pe care tu îl faci este cât mai aproape de descrierea de mai sus, consulta calculatorul nostru de idei cadouri!

 
Comentarii
 
sannet / 28.07.2014 15:38:44
Dacă doriţi să faceţi o surpriză plăcută colaboratorilor de afaceri, partenerilor, angajaţilor sau unor persoane apropiate, firma noastră vă oferă produse unicat care vor satisface cele mai exigente gusturi.
Vă punem la dispoziţie mai multe tipuri de coşuri cadou adaptate bugetului dvs, o varietate de produse de calitate din care să alegeţi, ambalate cu grijă şi bun gust.
Mai multe detalii pe http://www.cosuricorporate.ro
ela / 27.07.2010 14:23:16
Eu am gasit pe www.dordefin.ro multe idei de cadouri pentru sefi: brichete, stilouri, portofele, serviete etc. ale unor branduri de lux.
 
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5