Calculator Leasing Auto

bun
( 7 voturi )
O simulare leasing auto este utilă pentru a vă ajuta să vă calculaţi toate costurile implicate de contractarea unui astfel de formă de creditare.
Scenariu ales:
Calculator Rate Leasing
Calculeaza-ti rata de leasing in functie de nevoile tale. In cazul in care rata este prea mare, mareste avansul sau perioada de leasing.

Date intrare
Moneda  
Valoarea bunului finantat (CIP - fara TVA)
 
Valoare totala bun (DDP)  
Avans
Valoarea creditului
 
Perioada de rambursare
Dobânda (%)
%
Tip Rate
 
Valoarea reziduala
Asigurare CASCO
 
 
Taxa de management, servicii
 
Comentarii
 
Nu există comentarii.
 
 
Informaţii utile
Leasingul este o forma de creditare prin care o parte, denumita locator/finantator, transmite pentru o perioada determinata dreptul de folosinta asupra unui bun al carui proprietar este, celeilalte parti, denumita utilizator. Transferul se face la solicitarea acesteia, contra unei plati periodice,  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5