Informaţii utile »
Calculator Leasing Auto

Leasingul este o forma de creditare prin care o parte, denumita locator/finantator, transmite pentru o perioada determinata dreptul de folosinta asupra unui bun al carui proprietar este, celeilalte parti, denumita utilizator. Transferul se face la solicitarea acesteia, contra unei plati periodice, denumita rata de leasing. La sfarsitul perioadei de leasing locatorul/finantatorul se obliga sa respecte dreptul de optiune al utilizatorului de a cumpara bunul, de a prelungi contractul de leasing ori de a inceta raporturile contractuale. Utilizatorul poate opta pentru cumpararea bunului inainte de sfarsitul perioadei de leasing, daca partile convin astfel si daca utilizatorul achita toate obligatiile asumate prin contract.


Ştiaţi că...?
Vreau sa predau contractul de leasing. Cum procedez? Daca ai ales deja un client pentru preluare, anunta firma cu care ai incheiat leasingul. In primul rand societatea propusa de tine va fi analizata de catre firma de leasing, iar in cazul in care preluarea va fi aprobata firma de leasing va pregati un act de preluare.
Vreau sa plec cu masina din tara! Cum procedez? Simplu... trebuie sa ai achitate toate ratele, (fara restante) si sa soliciti o imputernicire. Asigura-te ca benficiezi de extinderea asigurarilor si in tarile in care vei calatori.
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5