Spiru Haret - Stiinte Juridice si Administrative/Drept - An III - Dreptul Libertatilor Fundamentale

( 0 voturi )

Acest test a fost adăugat de utilizatorul Vasile Lungu.

Testul conţine întrebările din grila de Dreptul Libertatilor Fundamentale, anul III, sesiunea vara 2009, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universităţii Spiru Haret, secţia Drept.

Promovează testele tale pe Calcule.ro

Ajutor pentru teste: Puteţi rezolva un test pâna la o anumită întrebare şi să îl reluaţi mai târziu de la întrebarea respectivă. Pentru aceasta este suficient să fiţi logat în site.
Dacă nu aveţi încă un cont în calcule.ro, daţi click pe Creeaza cont!, introduceţi datele, contul va fi creat şi veţi fi logat automat.


Întrebări
1 Conventia Europeana a Drepturilor Omului este parte a dreptului intern.
a. nu
b. da
Ai răspuns la 0 din 150 întrebări. 
Comentarii
 
Nu există comentarii.
 
 
Informaţii utile
Întrebări examen – Manual colectiv – Dreptul libertătilor fundamentale 2009 Întrebări pentru examen disciplina Dreptul libertătilor fundamentale 1. Conventia Europeană a Drepturilor Omului este parte a dreptului  ...
citeşte tot articolul
 
Limitare de responsabilitate
Această aplicaţie este pusă la dispoziţia dumneavoastră în scopul unor simulări/estimări şi nu înlocuieşte în nici un caz recomandările specialiştilor referitor la subiectul în cauză. Diginesis nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizării acestei aplicaţii, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, şi nu oferă nici un fel de garanţie, aplicaţia fiind oferită "aşa cum este".
termeni legali
Curs valutar la
 
1 EUR 4,6677
 
1 USD 4,0341
 
1 GBP 5,3242
 
1 XAU 159,3098
 
 
oferit de  serviciul de conversie
 
Copyright © 2008 Calcule.ro. Toate drepturile rezervate de Diginesis
v. 1.0.3342.5